Nordic Ware Bábovková pečící forma Rondo Heritage, 10cup, objem 2,4l. Bábovková pečící forma Rondo Naše exklusivní pečicí formy Rondo ...
Kód: | NW-80637 |
Výrobce: | Nordic Ware |
Cena s DPH : | 1 375,- CZK |
DPH: | 21 % |
Dostupnost: | ihned ( zlatá ) |
Bábovková pečící forma Rondo
Naše exklusivní pečicí formy Rondo Heritage z masivního litého hliníku poskytují jedinečný výkon a výsledky při pečení. Díky vynikající tepelné vodivosti masivních stěn se pokrmy rovnoměrně propékají a získávají krásné detaily. Speciální tepelně-reflexní exteriér a prémiový antiadhezivní povrch zajišťuje dokonalé výsledky při pečení, krásný povrch a jemnější detaily, než klasické pečící formy. Tyto unikátní pečící formy a pánve jsou skvělé například pro pečení chleba, muffin, bábovek, dortů, ale i pro přípravu domácí čokolády, masových a dalších pokrmů. Užijte si pečení s prémiovou řadou pečicích forem Nordic Ware. Pokrmy lze snadno uvolnit z formy.
Při pečení v pečící formě Heritage Rondo nastavte teplotu o přibližně 15°C nižší než uvádí recepty. Díky speciálním tepelným vlastnostem pečíci formy Rondo a lepšímu přenosu tepla není třeba troubu vytápět na tak vysokou teplotu.
Barva: zlatá, stříbrná
Vyrobeno v USA.
Vlastnosti pečící formy Rondo:
zdravotně nezávadná
speciální teflonový povrch
snadné vyklopení z formy
snadná údržba
mimořádné výsledky při pečení
Průměr: 25 cm, objem: 2,4 litru
Materiál: litý hliník s teflonovým povrchem.
10 let záruka.
Základní recept na bábovku:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
3 vejce
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
Všechny ingredience smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Formu Nordic Ware důkladně vystříkáme sprejem na pečení určeným pro pečení bábovek nebo vymažeme máslem včetně všech záhybů a středu formy, následně formu vysypte hrubou moukou nebo strouhankou. Pokud nepoužijete ruční šlehač, bude mít bábovka méně bublinek a dokonalejší vzhled. Do formy nalijeme těsto. Poté opatrně těsto rozlijte po okrajích formy. Tím docílíte toho, že těsto bude stoupat rovnoměrně. Dáme péct na 170°C přibližně 60 minut. Po dobu pečení neotvírejte troubu. Zkontrolujte, zda je bábovka upečená vložením špejle do těsta - nezůstane-li na špejli přilnuté těsto, je bábovka upečená. Důležité: Po vyjmutí z trouby nechte 10 minut chladnout, teprve pak bábovku vyklopte. Údaje o stupních a době pečení jsou orientační, držte se zkušeností a zvyklostí se svou troubou.
Doporučení: Další způsoby použití, tipy, rady a další naleznete v návodu k použití. Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej, slunečnicový olej ani jiné běžné stolní oleje! Formu na pečení je třeba vždy vysypat moukou nebo strouhankou! Přílišné odmaštění formy není žádoucí.
Bábovková pečící forma Rondo zlatá
Cena bez DPH: | 1 136,- |
Cena s DPH: | 1 375,- |
Cena s DPH | 219,- CZK |