Nordic Ware MINIBÁBOVKY PLÁT S 12 FORMIČKAMI ZLATÁ, 280 ML, 1,2 cups MINIBÁBOVKY PLÁT S 12 FORMIČKAMI ZLATÁ, 280 ML Vytvořte malé bábovky, ...
Kód: | 85677 |
Výrobce: | Nordic Ware |
Cena s DPH : | 1 100,- CZK |
DPH: | 21 % |
Dostupnost: | ihned |
MINIBÁBOVKY PLÁT S 12 FORMIČKAMI ZLATÁ, 280 ML
Vytvořte malé bábovky, brownies nebo želé v oblíbených tvarech jako Square, Jubilee, Chiffon, Crown, Heritage a Original. Ideální ke kávě nebo čaji jako malý a netradiční zákusek, který všechny vaše hosty určitě nadchne.
Rodinná společnost Nordic Ware byla založena již v roce 1946. Zakladatel společnosti Henry David Dalquist vyrobil v roce 1950 svou první bábovkovou formu na pečení a díky němu dnes mohou miliony lidí po celém světě péct své originální bábovky. Formy na pečení Nordic Ware používá přes 60 milionů lidí a jsou předávány z generace na generaci. Jako úcta k vynálezům této věhlasné značky byl v Americe ustanoven 15. listopad jako Mezinárodní den pečení. Je nám velkou ctí, že tyto mimořádné výrobky můžeme nabídnout i zákazníkům v České republice a na Slovensku.
Materiál: litý hliník s teflonovým povrchem
K příležitosti 70. výročí vzniku společnosti se designéři rozhodli oslavit toto jubileum netradičně, a to oblíbenými formami v prémiovém zlatém provedení. Možné vložit do trouby o maximální teplotě až do 200°C.
Vyrobeno v USA
Základní recept na bábovku:
2 hrnky polohrubé mouky
1 hrnek cukru
3 vejce
1 hrnek mléka
1/2 hrnku oleje
1 prášek do pečiva
Všechny ingredience smícháme dohromady a vytvoříme těsto. Formu Nordic Ware důkladně vystříkáme sprejem na pečení určeným pro pečení bábovek (zakoupíte na našich stránkách) včetně všech záhybů a středu formy, následně formu vysypte polohrubou moukou nebo strouhankou. Pokud nepoužijete ruční šlehač, bude mít bábovka méně bublinek a dokonalejší vzhled. Do formy nalijeme těsto. Poté opatrně těsto rozlijte po okrajích formy. Tím docílíte toho, že těsto bude stoupat rovnoměrně. Dáme péct na 170°C přibližně 60 minut. Po dobu pečení neotvírejte troubu. Zkontrolujte, zda je bábovka upečená vložením špejle do těsta - nezůstane-li na špejli přilnuté těsto, je bábovka upečená. Důležité: Po vyjmutí z trouby nechte 10 minut chladnout, teprve pak bábovku vyklopte. Údaje o stupních a době pečení jsou orientační, držte se zkušeností a zvyklostí se svou troubou.
Doporučení: Nikdy nepoužívejte pro vymazání olivový olej, slunečnicový olej ani jiné běžné stolní oleje! Formu na pečení je třeba vždy vysypat moukou nebo strouhankou! Přílišné odmaštění formy není žádoucí. Myjte ručně teplou mýdlovou vodou. Nepoužívejte abrazivní čistící prostředky, drátěnky ani kovové nástroje.
Cena s DPH | 219,- CZK |